Lägenheter

16 st arkitektritade lägenheter på Norra station i Hässleholm

Våra lägenheter     Moderna, arkitektritade lägenhet med påkostade materialval och bekvämligheter utöver det vanliga. Isolerade innerväggar samt dubbla akustikfogar mellan lägenheterna bidrar till den goda boendemiljön. Lägenheterna i ovanplan kännetecknas av ett sluttande innertak med takhöjd 3,40-2,40 m och har generöst tilltagna balkonger. Lägenheterna i markplan har en rymlig takhöjd på 2,5 m och en egen uteplats. Öppen planlösning är genomgående för samtliga lägenheter.

Mycket centralt men lugnt på Brunnsgatan vid norra station på Väster. Observera att dessa är de enda lägenheter vi har.

Bekvämligheter     Lägenheterna är modernt utrustade. Köksskåp och garderober från Ballingslöv. Köksö finns i alla 3:or och 4:or. Ekparkett i hela lägenheten förutom i entré och toalett som har klinkers. Helkaklat badrum med tvättmaskin & tumlare. Gästtoalett i samtliga 4:or. Kallförråd. 

Fastigheten är ansluten till fiber genom Telia. Hyresgästen kontaktar själv Telia om bredband eller digital-TV önskas. Hyresvärden är inte involverad i detta utan kontakt och kostnad sköts av hyresgästen själv, i det fall att tjänsterna önskas. 

Hyra     Hyrorna uppdateras årligen. För att få en uppfattning om hyresnivån så var hyrorna år 2024: från 7706kr/mån för en 2:a, från 9172kr/mån för en 3:a och från 11048kr/mån för en 4:a. I hyran ingår vatten och värme. Möjlighet till fiber finns. Hushållsel tillkommer. Parkering kostar 165kr/mån och har separat kö.

Storlek     Totalt har vi 4 st 2:or på 57kmv, 8 st 3:or på 69,5kvm och 4 st 4:or på 87kvm. Hälften av varje lägenhetstyp finns i markplan och hälften av varje lägenhetstyp finns på ovanplan med ingång från loftgången. Lägenheterna på ovanplan har två balkonger vardera. En utanför köket på 3.4kvm och en framför vardagsrummet på 6.0kvm/10.4kvm alt. 15,2kvm beroende på lägenhetsstorlek. Utöver detta finns möjlighet till en liten sittplats i morgonsol vid ingången. Lägenheterna i markplan har en egen liten trädgårdstäppa samt en stensatt uteplats under tak i storlek motsvarande balkongerna. Våra lägenheter uppfattas ofta som större än sina kvadratmetrar då deras öppna planlösning är väldigt välplanerad av arkitekten.

Intresseanmälan     Vi har inga lägenheter som står lediga för omgående inflyttning. För att ha möjlighet att få en lägenhet hos oss behöver du därför göra en intresseanmälan  efter att du uppfyllt vissa kriterier. Vi tar inte emot hyresgäster med betalningsanmärkningar. Vi kräver att du har en fast anställning, så vitt inte du är pensionär, och att din stabila inkomst från din lön eller din pension gott och väl täcker din hyra samt räcker till för dina övriga levnadskostnader. Vi strävar efter en trivsam mix av hyresgäster använder och använder oss därför inte utav kösystem utan väljer ut den person vi tror passar bäst för den aktuella lägenheten, grannarna m.m.. Mer information under kontakt

Ifall du blir utvald till en visning av en lägenhet kommer vi att begära referensuppgifter till din nuvarande hyresvärd (alternativt från annan person med insyn i din ekonomi ifall du saknar hyresvärd idag) och en kopia på ditt anställningsbevis. Ifall du driver eget företag kommer vi att begära ett intyg om din ekonomi från din revisor. 

Särskilda villkor     Rökning är inte tillåtet i våra lägenheter. Vi är husdjursvänliga men med kravet att ditt husdjur inte får störa dina grannar och att du bekostar den renovering som utförs vid avflyttning på grund av ditt husdjurs slitage. Reptiler är inte tillåtna. I övrigt tillämpar vi vår branschorganisation fastighetsägarnas hyresvillkor.