Lägenheter
16 st arkitektritade lägenheter på Norra station i Hässleholm

Våra lägenheter     Moderna, arkitektritade lägenhet med påkostade materialval och bekvämligheter utöver det vanliga. Isolerade innerväggar samt dubbla akustikfogar mellan lägenheterna bidrar till den goda boendemiljön. Lägenheterna i ovanplan kännetecknas av ett sluttande innertak med takhöjd 3,40-2,40 m och har generöst tilltagna balkonger. Lägenheterna i markplan har en rymlig takhöjd på 2,5 m och en egen uteplats. Öppen planlösning är genomgående för samtliga lägenheter.

Mycket centralt men lugnt på Brunnsgatan vid norra station på Väster. Observera att dessa är de enda lägenheter vi har.

Bekvämligheter     Lägenheterna är modernt utrustade med fullhöjds kyl, fullhöjds frys, varmluftsugn med glaskeramikhäll. Köksskåp och garderober från Ballingslöv. Köksö finns i alla 3:or och 4:or.  Ekparkett i hela lägenheten förutom i entré och toalett som har klinkers. Helkaklat badrum med tvättmaskin & tumlare. Gästtoalett i samtliga 4:or. Kallförråd. 

Hyra     Hyrorna uppdateras årligen. För att få en uppfattning om hyresnivån så var hyrorna år 2019 6580 kr/mån för en 2:a, 7848 kr/mån för en 3:a och 9341 kr/mån för en 4:a. I hyran ingår vatten och värme. Hushållsel tillkommer. Parkering kostar 130 kr/mån och har separat kö. 

Storlek     Totalt har vi 4 st 2:or på 57kmv, 8 st 3:or på 69,5kvm och 4 st 4:or på 87kvm. Lägenheterna uppfattas som större då de är väldigt välplanerade av arkitekten. 

Intresseanmälan     Vi har inte lägenheter som står lediga för omgående inflyttning. För att ha chans att få en lägenhet hos oss behöver du göra en intresseanmälan efter att du uppfyllt vissa kriterier. Vi använder oss inte utav kösystem utan väljer den person vi bäst tror passar för lägenheten, grannar m.m. Mer information under kontakt.

Särskilda villkor     Rökning är inte tillåtet i våra lägenheter. Vi är husdjursvänliga men med kravet att ditt husdjur inte får störa dina grannar och att du bekostar den renovering som utförs vid avflyttning på grund av ditt husdjurs slitage. Reptiler är inte tillåtna. I övrigt tillämpar vi vår branschorganisation fastighetsägarnas hyresvillkor.